Online magazines

13 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
schrijf in voor de belgium chocolate awards

Met de Belgium Chocolate Awards 2024 zullen 7 prijzen uitgereikt worden, tijdens de Food Discovery Day. Schrijf nu hier al in en pak uit met uw creaties.
Dieter Devriendt

bladmanager

In 2024 organiseert het vakblad Chocolaterie de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards. In vergelijking met de vorige editie zijn er enkele belangrijke veranderingen in het concept.
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.