Op 15 maart worden de inschrijvingen voor de Belgium Chocolate Awards 2024 afgesloten... schrijf u dus nu nog snel in om mee te dingen naar een van de awards. Dieter Devriendt
De filosofie van 'Art of Chocolate' is eenvoudig: van boon tot consument. Deze aanpak biedt een diepgaand inzicht in het chocoladeproces tot en met de ervaring van de consument. Al onze workshops vinden plaats in het hart van Brussel, in het buitengewone Choco-Story museum.
In 2024 organiseert het vakblad Chocolaterie de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards. In vergelijking met de vorige editie zijn er enkele belangrijke veranderingen in het concept.
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
Bij de nieuwe editie van de Belgium Chocolate awards gaan we net als bij de voorgaande edities opnieuw op zoek naar de Beste Praline van het Jaar. Dit jaar werken we wel anders: met een moule en max. 2 lagen & 1 structuur in de vulling.
De Gouden Tavola Awards bekronen als wedstrijd innovatieve inzendingen van de exposanten op de Tavola-beurs. In deze video laten wij de winnaars Sublimix, Terre de Fromages, Vecuisine by Nanuk en Funky Ouma by Ali-import aan het woord.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.