Online magazines

16 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
het verschil smaak je 

Het belangrijkste criterium voor de keuze van originechocolade blijft de heerlijke smaak. Daarnaast zijn het kennen van de oorsprong van de chocolade en de wetenschap dat die op een duurzame en eerlijke manier tot stand kwam, natuurlijk extra voordelen.
Dieter Devriendt 

bladmanager

De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.

Reis mee naar de Filipijnen, Kameroen of Papoeasie Nieuw Guinea en laat u verleiden door een fascinerende smaakreis naar de oorsprong van de smaak!

 

 

Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de 4 leidinggevende vakbladen binnen de foodsector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 4 andere vakgebieden.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Chocolade wordt heel erg gewaardeerd als relatiegeschenk en gezien heel wat chocolatiers hiervoor unieke concepten uitwerken, willen we hen via deze categorie extra visibiliteit geven. Schrijf uw Chocolade Relatiegeschenk in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.