Met Beyond Chocolate werkt de Belgische chocolade-industrie aan een shift naar meer duurzaamheidsinvesteringen. Op marktniveau wordt vooruitgang geboekt, maar er blijft werk op niveau van de telers. Dieter Devriendt
Met een rapport wordt jaarlijks de vooruitgang van Beyond Chocolate geboekstaafd. Het partnerschap voor een meer duurzame Belgische chocolade-industrie toont zich op weg naar de doelen in 2025.
Op zoek naar een unieke origine praliné? Probeer dan de fijne en prestigieuze IGP Piémont hazelnoot, rechtstreeks uit Italië. Laat je verleiden door zijn unieke, subtiele hazelnootsmaak, op traditionele wijze bereid met een puntje fleur de sel.
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Food Discovery Day is een inspirerende netwerk en tasting day waar vakmanschap, inspiratie en innovatie centraal staan. Naast de voorstelling van creaties, zullen er tal van netwerkmomenten voorzien worden.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.