Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Hoe kiest u de juiste drageermachine?
Al eeuwenlang worden producten voorzien van een laagje suiker of chocolade. Vandaag zien we ze overal, van doopsuiker tot allerlei noten en fruit. Om op een juiste manier te drageren, is een gepaste drageerketel ontegensprekelijk een must. Welke types zijn er op de markt en hoe maakt u een weldoordachte keuze? U leest het hier.

Jade Lambrecht
Bladmanager
 
Drageermachines zijn ontworpen om diverse types van inclusies gelijkmatig te bedekken met een coating van chocolade of suiker. In een tweede bewerking krijgen de producten glans, of ze worden voorzien van een kleurtje of een laagje cacaopoeder.
“Hier leert ons land wat lekker is”, het is de nieuwe baseline van Ter Groene Poorte. Onze goesting is om jongeren beter te maken, de talenten te ontplooien en een mooie toekomst binnen de voedingswereld te garanderen.”
Een romig vanille-ijsje, smeuïg yoghurtijs of een verkoelende sherbet ... schepijs bestaat in heel wat soorten. Elke variant heeft zijn eigen bereidingswijze en technische vereisten. Schepijs maken vraagt immers heel wat kennis én vaak ook investeringen in de nodige apparatuur.
Vincent Bulteel is de zaakvoerder van Inca'cao en de coördinator van het boek 'Inspirerende Zùsto-creaties' dat onlangs uitkwam. Het doel van Vincent? "Ik wilde vooral de perceptie van suikerredcutie en suikerarme patisserie in de professionele wereld veranderen."
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.