Online magazines

10 augustus 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
zeg het gewoon met chocolade
Zeg het gewoon met chocolade; een zegswijze die wel vaker door de ateliers van chocolatiers galmt. En zeker tijdens valentijn, want wie valentijn hoort, denkt onherroepelijk aan deze lekkernij. Uw vakblad Chocolaterie voert daarom een uniek onderzoek over het valentijnsassortiment. Doe snel mee aan het onderzoek en ontdek als eerste de resultaten!

Jade Lambrecht bladmanager
De valentijnsperiode is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul de enquête snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Met de komst van covid-19 is er op korte termijn veel veranderd, zo ook voor de consument. Hernemen we onze oude gewoontes na de coronacrisis of moeten we ons klaarmaken voor het nieuwe normaal?
De vier Belgische topchocolatiers zijn bekend die op 27 september in Kortrijk deel gaan nemen aan de nationale selectie van de 8ste editie van de World Chocolate Masters wedstrijd. Ze strijden voor de prestigieuze titel van Belgian Chocolate Master.
Olivier Willems heeft in 27 jaar tijd zichzelf weten uit te bouwen tot een sterk merk. De Oostende chocolatier heeft zich steeds weten aan te passen aan de wensen van de consument en deinst niet terug voor een experiment.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.