Online magazines

20 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Tips voor valentijn

Terwijl de ene piekperiode de andere snel opvolgt, blikken wij al vooruit naar de Valentijnsperiode. Welke kleuren, welke vullingen, welke verpakking, welke decoratie...? Enkele winnaars van de Belgium Chocolate Awards 2023 laten in hun (valentijns)kaarten kijken.
Dieter Devriendt

bladmanager

"Liefde is alles wat je nodig hebt. Maar zo nu en dan wat chocolade kan geen kwaad", zei de Amerikaanse striptekenaar Charles Schulz. En hij had gelijk. Op valentijn komen beide werelden samen.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Ter Groene Poorte (TGP) draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom sterk samen met de sector. Timon Michiels (Carcasse - Hendrik Dierendonck), Carl De Laey (Technisch Adviseur Hotelschool TGP), Eddy Van Belle (Puratos) en Peter Teerlinck (chocolatier TGP) gaan hier dieper op in tijdens het symposium.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0%. Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.