Less is more... en vandaag geldt dat bij de consument vooral op vlak van suiker. Er is zeker plaats voor het genot van de zoete zonde, maar als dat bewuster en gezonder kan: graag! Daarom informeren wij u in het digitale magazine 'zoetstoffen' over de alternatieven voor suiker.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Zoetstoffen
Lees het digitale magazine over zoetstoffen. Ontdek hoe suikerreductie en alternatieve zoetstoffen inspelen op de vraag naar gezondere en plantaardige voeding, en welke impact dit heeft op chocolade, patisserie en confiserie.
Op dinsdag 18 en woensdag 19 november 2025 opent Cacaolab in Desteldonk (Gent) de deuren voor Belgische chocolatiers, bean-to-bar makers, chocoladeprofessionals en studenten gepassioneerd door chocolate. Tijdens deze tweedaagse workshop ontdek je hoe
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Een lokale STEM-alliantie als degelijk en duurzaam fundament
Françoise Chombar toont op het Symposium Technisch Onderwijs hoe lokale STEM-allianties de sleutel vormen tot een toekomstgericht en inclusief onderwijs. Door nauwe samenwerking tussen onderwijs, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties krijgen jongeren meer kansen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen en bouwt Vlaanderen aan een sterker, veerkrachtiger STEM-landschap.
Laatste kans om in te schrijven voor het Food Process Seminar
Zes keynotesprekers zullen op 13 november hun expertise delen tijdens het Food Process Seminar rond de toepassing van AI in de voedingsindustrie vanuit hun een eigen insteek. Automatisering, voorspellend onderhoud, energie-efficiëntie, robotica en kwaliteitscontrole zijn slechts enkele van de topics die aan bod zullen komen.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.