De herfst is dé uitgelezen periode om uit te pakken met noten in uw creaties. Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistache doen het nog altijd uitstekend, maar ook andere noten winnen aan populariteit. Ontdek er hier alles over.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Noten
Lees het digitale magazine over noten. Ontdek hoe klassieke notensoorten hun populariteit behouden, waarom noten en chocolade een topcombinatie vormen, waar u kwaliteitsnoten vandaan haalt en welke impact de nieuwe ontbossingswet heeft op de sector.
Op 21 januari belichten keynotesprekers Vickie Dekocker, Jan Denys en Françoise Chombar hoe onderwijs, bedrijfsleven en beleid samen jonge talenten kunnen versterken en de brug kunnen slaan tussen leren en werken.
Zijn uw medewerkers op de hoogte van het laatste sectornieuws?
Hou uw team gratis up-to-date via onze nieuwsbrieven! Deel sectorspecifieke vakkennis en oplossingen met collega’s en partners, thuis of op het werk, en verhoog zo samen de slagkracht van uw onderneming.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.