Met Sweet Heroes brengen sectorfederatie Choprabisco en VLAJO ondernemende chocolatiers voor de klas. Professionals vertellen hun verhaal aan toekomstige vaklui, zodat zij een realistisch beeld krijgen van het chocolade-ambacht. Lees hier hoe het Chocolatier Carré verging in MSKA Roeselare.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Engagement is een voet tussen de deur van elk bedrijf
De jonge zesdejaars van de afdeling Brood- en Banketbakkerij en Confiserie van MSKA Roeselare kregen met de medeoprichter van Chocolaterie Carré uit Moen een onderneemster voor de klas die fictie omzette in realiteit.
Terwijl chocolade gewoonlijk 6 maanden tot 2 jaar nodig heeft, versnellen we bij Chocolanté 60Days de productie tot slechts 60 dagen. Dit geïntegreerd 60-dagenproces in Vietnam geeft een frisse smaak van cacao en levert verfijnde, unieke smaken.
Ontmoet onder meer deze bedrijven op het Food Process Seminar
Op donderdag 13 november brengt het Food Process Seminar de top van de bedrijven en professionals uit de Belgische voedingsindustrie samen voor een middag vol inspiratie, netwerking en vooruitblik op de toekomst van ai binnen de voedingssector.
De eerste sprekers zijn bekend. Keynotes Jan Denys, Vickie Dekocker en Francoise Chombar brengen hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer nu met vroegboekkorting.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.