Tijdens de Belgium Chocolate Awards werden in verschillende categorieën chocoladecreaties beloond. Ontdek hier - met videoverslag - wat in de smaak viel bij jury en lezers.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Chocolade bekroond tijdens Belgium Chocolate Awards 2025
In 2025 waren de Belgium Chocolate Awards aan hun dertiende editie toe. Voor het eerst werd er live gejureerd, op 30 september tijdens vakbeurs Artisan. Daarna vond op de beursvloer ook de uitreiking van de prijzen in de verschillende categorieën plaats.
'Minder, maar béter', de visie van Hannah Van Ongevalle
Sabine Goethals in gesprek met bartender en topmixoloog Hannah Van Ongevalle, een gerenommeerde naam in de cocktailwereld. Haar visie? Glashelder: "Mensen willen minder drinken, maar als het om cocktails gaat, vooral béter drinken!"
Volledige werkgelegenheid een nieuwe realiteit voor het technisch secundair onderwijs.
Arbeidsmarktexpert Jan Denys toont op het Symposium Technisch Onderwijs hoe de arbeidsmarkt evolueerde van structurele werkloosheid naar bijna volledige tewerkstelling. Hij benadrukt dat dit grote gevolgen heeft voor het technisch onderwijs, dat zich moet voorbereiden op een toekomst waarin talent schaars is en elke vakbekwame jongere telt.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.