Chocolade mag dan wel dé grondstof zijn voor een chocolaterie, de machines zijn het kloppende hart van uw chocoladezaak. Bij de geschikte keuze gaat u dan ook niet over één nacht ijs. Lees er alles over in ons digitale magazine over chocolademachines.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Chocolademachines
Ontdek het digitale magazine over chocolademachines! Lees 3 artikels over efficiënte productie met oneshotmachines, gebruiksvriendelijke tempereermachines en het belang van de juiste fabrikant. Voor betere kwaliteit, meer flexibiliteit en lagere kosten.
Keynotesprekers Jan Denys, Vickie Dekocker en Françoise Chombar brengen op woensdag 21 januari 2026 hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer vóór 09/12 en geniet van vroegboekkorting.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.