Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

UNIEKE pralines IN OLYMPISCH THEMA
In aanloop naar de Belgium Chocolate Awards stellen we graag de deelnemende creaties aan u voor. Ontdek in dit online magazine welke pralines strijden voor de 'beste praline'! Wilt u daarnaast de Belgium Chocolate Awards bij u thuis beleven?  Bestel dan nu de tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.

Jade Lambrecht
Bladmanager
 
De Belgium Chocolate Awards gaan op zoek naar het chocoladetalent van vandaag én morgen. Binnenkort is het zover. Dan weten we wie er de beste praline en chocoladebar heeft. Maak hier alvast kennis met de deelnemers in de categorie 'beste praline'.
Wilt u de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards ook fysiek beleven? Bestel nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.
Theesommelier Peter Deprez ontwikkelde een artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen aan een thee-infusie.
Cargill heeft Leman Decoration Group overgenomen, een toonaangevende leverancier van taartdecoraties voor de hele bakkerijsector. De overname breidt het aanbod van Cargill op het gebied van decoratie aanzienlijk uit.
Matty Van Caeseele inspireert u graag met nieuwe creaties rond Panning tijdens een live demo op dinsdag 15 juni van 10u tot 11u30. Schrijf u hier in en ontvang uw tasting box.
Een romig vanille-ijsje, smeuïg yoghurtijs of een verkoelende sherbet ... schepijs bestaat in heel wat soorten. Elke variant heeft zijn eigen bereidingswijze en technische vereisten. Schepijs maken vraagt immers heel wat kennis én vaak ook investeringen in de nodige apparatuur.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.