Online magazines

08 september 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
nieuwe smaaksensaties met een verhaal
Nieuwe smaaksensaties mét een verhaal lokken de hedendaagse chocoladeliefhebber richting de ambachtelijke chocolatier. Originechocolades vormen daarin uw trouwe bondgenoot. De reden voor het succes? De consument onderschrijft alsmaar meer producten die op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen. Voor bakkers en patissiers de uitgelezen kans om het aanbod te verfijnen. 

Jade Lambrecht bladmanager
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Naar aanleiding van het semi­narie ‘How to export chocolates to China?’ (Cacaolab, Universiteit Gent) biedt dit artikel een praktische casestudy van hoe chocolatiers hun pralines en chocolade naar China kunnen exporteren.
Van 26 tot en met 29 september vindt de tiende editie van Broodway plaats in Kortrijk Xpo. Het is hét vakevenement voor de bakker, banketbakker, chocolatier en ijsbereider. Gelijktijdig vinden in Kortrijk Xpo ook de slagersbeurs Meat Expo en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats.
Justine Lanoo en haar vriend Niels Segers zijn de drijvende krachten achter de gloednieuwe chocolaterie Goût Fou in Zele. Al snel werden ze beloond met de titel 'Ontdekking van het Jaar' door Gault & Millau.
De valentijnsperiode is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul de enquête snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.