Online magazines

15 september 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
marsepein verkopen kan het hele jaar door

Van een peperdure Ferrari tot een schattig huisdier of nostalgische LEGO-figuren; de vele marsepeincreaties gaan verder dan onze verbeelding kan toelaten. Uw vakblad trok naar het West-Vlaamse Bredene en klopte aan bij Anthony Lams, de meester in marsepein. Zijn creaties veroveren niet alleen het Belgische grondgebied, maar hij triggert ook de smaakpapillen van klanten ver buiten onze landsgrenzen.


Jade Lambrecht bladmanager
De populaire marsepeinfiguren veranderen per seizoen, waarbij een aantal gekende klassiekers jaarlijks de toonbanken opfleuren. “Iedereen kent de leuke figuurtjes die opduiken rond Halloween, Sinterklaas of Kerstdag."
Het verhaal van Jonathan Chapman en zijn partner Meg Haggar is er een om jaloers van te worden. Twee jonge ondernemers die de chocoladewereld hebben bestormd met biologische, raw chocolade gemaakt van ethisch verantwoorde en plantaardige ingrediënten.
Net als chocolade en pralines is nougat een product dat een grote diversiteit kent, niet alleen op het gebied van herkomst, maar ook qua productie en soorten.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.