Online magazines

06 oktober 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
Matchathee in patisserie- en chocolaterietoepassingen
Matchathee is een ingrediënt dat meer en meer opduikt in patisserie- en chocolaterietoepassingen. Is het een trend, een hype of spelen eerder oosterse invloeden een rol? We proberen een genuanceerd antwoord te vinden door op zoek te gaan naar de oorsprong, de verwerking en de commercialisering van dit superfood.

Jade Lambrecht  - bladmanager
Matcha is perfect te combineren met frisse toetsen van citrusvruchten, mango, framboos of met kruiden en specerijen die zure aroma's bevatten zoals citroengras, gember, koriander. Ook bepaalde noten en zaden geven vrijheid om te combineren.
Togo Matsuda mag zich de nieuwe Belgische World Chocolate Master noemen. Op 27 september vond de prestigieuze wedstrijd van Cacao Barry® plaats in Kortrijk
Bminus is reeds meer dan 20 jaar fabrikant en installateur van plafondhoge pivotdeuren en schuifdeuren. Het gamma werd recent uitgebreid met effless geautomatiseerde schuifdeuren: nóg geruislozer, nóg eenvoudiger en nóg gebruiksvriendelijker. Kortom, exact wat u nodig heeft.
Ford is de Belgische koploper als het gaat over de verkoop van bedrijfsvoertuigen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Gault&Millau maakt voor de zesde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in haar jaarlijkse chocolatiergids. De bekende gids bekroonde de ‘Chocolatier of the Year’ en reikte de ‘Discovery of the Year’ award uit aan een nieuwe ontdekking.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.