Al sinds de Maya's en de Azteken de goddelijke kracht van cacao ontdekten, zijn de verwerkte bonen een gegeerd en geliefd voedingsmiddel. En dat werd zeker niet minder toen er ook chocolade van gemaakt werd. Lees er alles over in het digitale magazine cacao.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Cacao
Lees het digitale magazine over cacao. Ontdek hoe de sector omgaat met stijgende cacaoprijzen en strengere regelgeving, waarom traceerbaarheid cruciaal wordt in de keten, en hoe aromatische bonen en vakmanschap het verschil maken voor chocolatiers.
Help bepalen welke chocolatier de absolute topper is op het gebied van relatiegeschenken, holgoedconcepten en white-label chocoladecreaties. Uw stem kan het verschil maken en zorgen dat de winnaars de erkenning krijgen die ze verdienen!
Het Belcolade Cacao-Trace programma focust op duurzaamheid en superieure smaak. Door fermentatie te beheersen, garanderen ze hoogwaardige cacao. Dit verbetert de smaak van producten en ondersteunt tegelijkertijd de cacaoboeren. Proef het verschil!
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Zet uw voedingsproduct in de kijker bij 116.000 food professionals!
Heeft u een uniek voedingsproduct die u graag in de schijnwerpers wil zetten? Schrijf uw product in voor de Food Discovery Awards maak kans op het felbegeerde kwaliteitslabel dat uw creatie onderscheidt als een ware smaakmaker.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.